Стало відомо про те, що в продуктовому магазині Запоріжжя продовжують продавати прострочені продукти, а також порушувати всілякі санітарні норми.

Таким чином, повідомляється, що тепер, в результаті, підприємець буде змушений заплатити штраф. Мешканка міста Запоріжжя повідомила в ГУ Госпродпотребслужбы в Запорізькій області про те, що в одному з продуктових магазинів порушують протиепідемічні вимоги.

У продуктовому магазині в Запоріжжі порушують санітарні вимоги, фото: скріншот

магазин Знаходиться по вулиці Кріпак. Крім усього цього, покупниця також поскаржилася на те, що в безлічі продуктів там давно закінчився термін придатності.

За результатами перевірки об'єкта, фахівцями Госпродпотребслужбы виявлені порушення Тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України. Зокрема, на момент обстеження встановлено, що в магазині не забезпечено проведення температурного скринінгу працівників перед початком роботи; не організовано місце для обробки рук антисептиками; допускаються відвідувачі закладу без захисних масок/респіраторів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

За ті порушення, які були виявлені на місці, був складений адміністративний протокол, а також проведена роз'яснювальна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів.

За результатами перевірки підприємцю видано припис щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів. За порушення законодавства про захист прав споживачів до суб'єкта господарювання будуть застосовані адміністративно-господарські санкції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber,щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.іа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.іа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"