Під Запоріжжям мати ув'язненого за вбивства рила тунель, щоб витягнути його з в'язниці.

Відповідна інформація опублікована у інстраграм-паблику «Це Запоріжжя».

Так, стало відомо, що під Запоріжжям жінка рила підкоп, через який і збиралася витягнути сина. Цей план здійснити так і не вдалося — її затримали правоохоронці. Зазначимо, що ув'язнений відбував термін за вбивство в Вільнянської колонії.

Фото: «Це Запоріжжя»


Правоохоронці помітили жінку, яка сиділа неподалік від будинку, напередодні вона зняла його, і впевнено рив підкоп. На момент коли її помітили правоохоронці їй вдалося заглибитися на 3 метри, і прокопати близько 10 метрів.

Фото: «Це Запоріжжя»

Фото: «Це Запоріжжя»

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


«Звичайно двоякі почуття від цієї новини, але тепер у жінки є всі шанси зустрітися з сином по той бік паркану», повідомили паблике.

Фото: «Це Запоріжжя»

Фото: «Це Запоріжжя»

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.іа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.іа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.