Стало відомо про те, що в Запорізькій області жінка зробила підкоп заради порятунку сина. Перші подробиці курйозного випадку.

Таким чином, повідомляється, що на підземний хід у жінки пішло близько трьох тижнів робіт. Жінка встигла за цей час прорити десять метрів тунелю на глибині близько трьох метрів.

Жінці 51 рік, і в місцевості тепер розмови тільки про це. Ніхто не очікував від неї такого. Місцевий житель Сергій Пилявский говорить про те, що вона, мабуть, дуже ретельно готувалася до цього, так як, прорити три метро вглиб - досить складно. Не кожному вдасться таке створити.
Інші жителі міста говорять про те, що вони вражені материнською любов'ю, адже не кожен на таке піде. Але, в той же час вони незадоволені таким вчинком, оскільки не дивлячись на все, це є грубим порушенням закону.
Тепер, вона буде разом з сином, найімовірніше. Тільки, не на волі, як вона очікувала, а в тюрмі.
Метою була в'язниця в селі Кам'янське.

Сама жінка приїхала з Миколаєва, щоб дістати сина з в'язниці.
Вона орендувала будинок неподалік і щоночі приїжджала сюди на безшумному електросамокаті, щоб ніхто не дізнався про її план. А в 200 метрах утримують довічно засаджених. Серед них і її син.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Жінка уникала контактів з місцевими і намагалася не привертати уваги. У сільському магазині по фото її не впізнали.Поки що ніякої інформації стосовно справи немає. Відомо лише, що з сином мати так і не зустрінеться, так як буде в жіночій в'язниці. А ось якби вона тунель і докопатися, то тюремники кажуть, що яка спроба втечі не обвінчалася б успіхом при будь-якому розкладі.

А тим часом раніше Знай писав про самогубство 13-річного школьника на Житомирщині. Хлопчик довгий час говорив батькам, що хоче піти з життя. Він повідомляло, що його тут бути не повинно. Нещодавно він узятий батьківську рушницю і вистрілив в себе. При цьому він пішов з дому в покинутий бункер часів Другої світової війни. Батьки кинулися шукати дитину вже через кілька годин після його зникнення і знайшли в покинутій будівлі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі поліцейська вчинила самогубство робочому місці. 30-річна жінка вистрілила собі в голову з табельного пістолета в кабінеті. Її виявили колеги, коли вона була ще жива і відправили до лікарні, але там лише зафіксували смерть.

Нещодавно Знай передавав, на Одещині молодий чоловік наклав на себе руки, яке описав у своїй книзі