Стало відомо про те, що подл Запоріжжям оголосили карантин. Всьому виною томатна міль.

Таким чином, повідомляється, що карантинний режим був введений в селі Юр'ївка, яка розташовується в Запорізькій області.

У Запоріжжі завелася томатна міль, фото, скріншот з відео

Південноамериканська томатна міль була знайдена на площі 9,015 га. З метою того, щоб неприпустимо поширення небезпечного об'єкта, в селі на вулицях Шевченка і Дружби вирішили ввести карантинний режим.

Про це йдеться в розпорядженні голови Запорізької РДА.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Власники земельних ділянок повинні за свій рахунок провести комплекс карантинних заходів.

А ще, на час карантину було введено заборону на вивезення та реалізацію свіжих овочів з зони, в якій і була виявлена томатна міль. Сертифікат можна буде взяти в управлінні фітосанітарної безпеки ГУ Госпродпотребслужбы в Закарпатській області.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві було виявлено сказ. Перші подробиці про те, що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в Голосіївському районі столиці. У тварин були виявлені випадки сказу. Про це повідомили в КМДА.

На. Території селища Віта-Литовська виявили лисицю, яка заражена сказом Були встановлені карантинні обмеження.