Стало відомо про те, що в Запорізькій області дитину вбило кип'ятильником. Батьки залишили малюка одного будинку.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів одразу ж відкрили дві кримінальні провадження, які стосуються цієї справи.

Трагедія сталася в с. Новоіванівка Оріхівського району Запорізької області. Як з'ясували інспектори поліції, семирічний хлопчик грався у дворі і доторкнувся до електронагрівача в бляшаному відрі.

У Запоріжжі від удару струмом загинула дитина, фото: вільний джерело

Його батьки хлопчика використовували в якості пральної машини. В результаті, маленький дитина загинула від удару струмом.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Медики, які одразу ж прибули на місце, намагалися реанімувати, однак, на жаль, їм не вдалося це зробити.

Співробітниками правоохоронних органів було встановлено, що нікого з дорослих у цей момент в будинку не було. Кримінальні справи були відкриття за фактами умисного вбивства, а також злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що житель Чернівецької області загинув від удару електричним струмом. 32-річний чоловік займався електрозварювальними роботами. Інцидент стався в селі Роскопинцы Сокирянського району ввечері 22 липня. Про це повідомляє Молодий буковинець з посиланням на лікарів швидкої допомоги.

Так Знай повідомляв, що в місті Павлоград Дніпропетровської області юнак хотів залізти на залізничний міст і отримав смертельний удар струмом.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області шестирічний дитина постраждала від удару струмом.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на залізничному вокзалі загорівся людина