Стали відомі подробиці будівництва моста в Запоріжжі, який не можуть побудувати протягом вже 16 років. І ось, в команді Володимира Зеленого вирішили розповісти про процес.

Таким чином, повідомляється, що міст в Запоріжжі один з найдорожчих в світі в своєму роді. Однак, як би не хотілося, це далеко не привід для гордості, так як будувати його почали ще в 2004 році.

За цей час владою було виділено близько 400 мільйонів гривень, але, будівництво так і залишилося на початкових етапах.

Станом на сьогоднішній день, тут повним ходом йдуть роботи, так як цей міст входить в програму президента під назвою «Велике будівництво».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щодня тут працює близько 30 одиниць техніки, і ще 200 кваліфікованих фахівців. На піковому етапі одночасно працюватимуть відразу 600 чоловік. А найголовніше, що тепер роботи будуть вестися цілодобово, щоб закінчити в строк.

Уже в цьому році запрацює перший проїзд через міст, а повністю роботи будуть завершені приблизно через два роки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Львівська міська рада на початку року анонсував ремонти доріг на більш ніж 1 млрд гривень.

Реконструкцію планувалося провести як на магістральних вулицях, так і на менших. Також анонсувалося будівництво нових кілець і ремонт мостів. Як йдуть справи на початок серпня, з'ясовували журналісти Depo.Львів.

За даними Львівської міської ради, триває капітальний ремонт і реконструкція великих магістральних вулиць Львова. Зокрема, зараз роботи ведуться на вул. Миколайчука, вул. Хуторівка, вул. Б. Хмельницького, вул. Шевченко, вул. Курмановича, вул. Д. Апостола, вул. Личаківській, вул. Чернівецькій. Почався ремонт і на вул. Пилипа Орлика.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Рівненщині парафіяни кинулися в річку заради Бога, наплювавши на китайський вірус