Стало відомо про те, що в Запоріжжі, люди, які хочуть здати тест на коронавирусную інфекцію, стоять у величезних чергах. У мережі показали ролик з лікарні.

Таким чином, повідомляється, що жителям Запоріжжя, яким необхідно здати тест на коронавірус, щоб полетіти за кордон, або тим, які тільки звідти повернулися, масово вирушили здавати ПЛР-тести.

Той самий тест, який показує наявність вірусу в організмі на даний момент, можна здати відразу декількох приватних лабораторіях, або ж, сходити на базу лабораторного центру МОЗ, де його ціна буде в середньому в 2-3 рази дешевше: ніж у учасників.

Місцеві при цьому відзначають, що для того, щоб скласти такий тест, потрібно багато витримки. Мало того, що процедура не з приємних, так ще й потрібно вистояти чималу чергу. Незважаючи на всю небезпеку, ніхто дистанцію звичайно ж дотримуватися навіть не збирався.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

все Виглядає досить дивно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Україні з початку епідемії коронавирусной инфекции covid-19 підтвердили вже більше 75 тисяч випадків зараження. За добу (04.08) зафіксували 1271 новий випадок.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 41 527 пацієнтів. За останню добу видужала 914 осіб, померло 24 людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.