Стало відомо про те, що в Запорізькій області сталося смертельне ДТП за участю автомобіля BMW і MAN. На місці одразу загинуло чотири людини.

Таким чином, повідомляється, що сталося це на автошляху Василівка - Бердянськ.

У Запорізькій області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля BMW і вантажівки MAN. Внаслідок аварії загинули чотири людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Попередньо було встановлено, що водій легковик рухався у бік Бердянська, і раптом, під час обгону, скоїв зіткнення з вантажівок. В результаті, водій іномарки та троє пасажирів (1995, 1997 і 2001 року народження) загинули на місці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Варто відзначити, що на місці події експертами був організований обьезд транспорту через сусідні населені пункти. Місце події охороняється виділеними додатковими силами правоохоронних органів.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ознаками ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що цивільна дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" за дії судді.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Криму водій Mercedes Sprinter заснув за кермом - загинули 9 осіб.

Також, "Знай.іа" писав, що Зайцева роскошелилась на 31 гривню сім'ям, загиблих в кривавій ДТП.