У мережі розповіли про те, що Євген Анісімов викупив всі платні місця в Запорізькому СІЗО. Навіщо йому це.

Таким чином, повідомляється, що екс- "смотрящий" Запоріжжя Євген Анісімов навіть в СІЗО "виділився", і вирішив навіть в ув'язненні жити по-багатому.

Так, він викупив всі нові віп-місця в СІЗО, які були призначені для тих, хто не хоче ділити місця з іншими людьми, які очікували рішення суду. І хоче повну свободу дій в окремій камері. Там вони можуть перебувати

Євген Анісімов викупив платні камери в СІЗО, фото: скріншот з відео

Всього в камері три місця з усіма зручностями, включаючи мікрохвильову піч, телевізор і окрему душову. Місяць "красивою" життя в СІЗО обходиться в 3,5 тисячі гривень на одну людину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

Разом - більше 10 тисяч гривень на місяць за проживання.

В таких умовах Євген Анісімов буде проживати протягом наступних трьох місяців.

Нагадаємо, що в кінці липня стало відомо про те, що в Міністерстві юстиції почали продавати сертифікати на платні камери в СІЗО. Про це розповів міністр юстиції Денис малюська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Денис малюська опублікував жартівливий пост в якому оголосив про старт продажів "подарункових сертифікатів" на платні камери в СІЗО. Перш за все він запропонував подарувати ці сертифікати знайомим політикам і чиновникам.

Нагадаємо, що Пальчесвкий пообіцяв киянам інфраструктурні зміни і боротьбу з бідністю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Львівським пільговикам "перекриють кисень" у транспорті.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі подорожчає газ.