Молода дівчина із Запоріжжя, яка знущалася над бідними тваринами, розповіла лол причина своїх вчинків. Чим вона керувалася.

Таким чином, повідомляється, що дівчина говорила про те, що вона займалася шкуродерством лише тому, що у неї не було вибору.

24-річна Христина, фотографії та відео якої вчора весь день розліталася по мережі, розповіла, чим вона керувалася, і чому почала це робити.

Відео на своїй сторінці в Instagram опублікував запорізький волонтер і активіст Андрій Лукін.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Вона розповідає, що батьки все життя над нею знущалися, і коли вона залишилася зовсім одна, на роботу виходити вона не поспішала.

І ось, знаковий вирішив запропонувати їй заробити знімаючи роілі знущання над тваринами, і плюс до цього займатися виготовленням порнографії. За все це також платять чималі гроші, і вистачить на комфортне існування.

Андрій Лукін каже, що у дівчини реально зламана психіка, і ось, це се призвело до такої безсердечності.

Вона по ним топчеться, душить, і так далі. Доступ до групи, куди вона все це викладає, дівчина продає по 50 євро. Тобто, для неї це якийсь бізнес, звичайна справа.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Чоловік врятував пухнастого бідолаху-Голодний собака сидів на скелі три дні

Також портал " Знай.ІА " писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові благають врятувати голодних лелек, немає сил розправити крила