Стало відомо про те, що в Запоріжжі 80-річна старенька віддала шахраям 9 тисяч доларів. Аферисти на кожному розі.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався, в середу, 5 серпня, в Запоріжжі. Шахрай "розвів" 80-річну жінку на 9 тисяч доларів. Вона збирала ці гроші тривалий час.

Так, за даними жінки 1939 року, вранці на стаціонарний телефон зателефонував невідомий і повідомив, що її колишній зять потрапив у ДТП і для його лікування потрібні гроші в сумі 10 тис.доларів. Про це повідомляють "Факти Запоріжжя".

Через 40 хвилин за місцем проживання пенсіонерки прийшов невідомий чоловік, якому вона передала гроші в сумі 9 тис.доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Природно, потім виявилося, що це був класичний аферист, який залишив стареньку без гроша в кишені.

На даний момент співробітники правоохоронних органів намагаються встановити всі обставини інциденту, і будуть шукати зловмисника.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в українській столиці, співробітники правоохоронних органів затримали двох грабіжників.

Сталося це на вулиці Маршала Гречка, 20. Двоє чоловік розпивали алкогольні напої рудом з одним з під'їздів. А далі, все відбувалося за накатаною схемою, як грабіжники і люблять. А саме: "є підкурити?»

Після поставленого запитання, чоловік з бородою наніс потерпілому удар і забрав сумку, в якій знаходилося відразу три телефони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві пограбували дружка Зеленського і Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки