У Запоріжжі помер молодий спортсмен Сергій Мясоєдов, який отримав небезпечну травму голови ще в травні. Про смерть хлопця повідомив у соцмережах його друг і колега по баскетбольному майданчику Юрій Кондраков.

За словами друга, смерть відомого українського баскетболіста, визнаного майстра з кидків зверху Сергія Мясоєдова настала вчора, в п'ятницю, 7 серпня. Хлопець так і не приходив до тями з того моменту, як впав у кому.

Ще в травні Сергій впав з велосипеда і звернувся до лікарів зі скаргами на болі в ключиці. Його госпіталізували, і в лікарні хлопець втратив свідомість. Лікарі констатували глибоку кому через внутрішньочерепну гематому.

Спортсмена екстрено прооперували, проте його стан не покращився і залишався вкрай важким. Через кілька місяців він так і не прийшов до тями, а 7 серпня стало відомо про його смерть.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ще недавно рідні та друзі спортсмена сподівалися, що йому вдасться вижити.

"Нам потрібно всім разом молитися за Камара (Сергія) кожен день, молитися по-справжньому і щиро. Треба згадувати самі топові моменти і бути вдячними за них», - писав його друг в соцмережах.

Додамо, що у Вищій баскетбольній лізі України Мясоєдов грав за "Запоріжжя-2", Дніпровський "Інваспорт" і запорізький "Металург".

Нагадаємо, що у Львові трагічна ДТП обірвала життя легендарного тренера.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україна втратила молодого героя АТО, захищав Батьківщину до останнього.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові помер легендарний учитель з великим серцем.