Стало відомо про те, що відпочиваючих в Запоріжжі налякала величезна кількість комарів. Великий чорний рій, стає моторошно.

Таким чином, повідомляється, що деякі з них можуть бути небезпечні. У селі Степанова перша, що в Приазовському районі міста, відпочиваючих і місцевих жителів збентежило те, що на пляжах і околицях величезна кількість москітів. Якби не вони, то відпочинок можна було б назвати відмінним.

Комахи збираються з великі чорні рої, де самки шукають собі потенційних партнерів. Видовище таке не для людей зі слабкими нервами, пишуть в соцмережах, більше такі відеозаписи схожі на кадри з фільмів жахів.

Відпочиваючі говорять про те, що ввечері на вулицю вийти практично не можливо. Доводиться одягати щільно прилеглу до тіла одяг.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але, незважаючи на це, варто відзначити, що не всі комарі кусають. Комарі-дзвони, яких там розвелося найбільше, не мають такої можливості, тому лякають лише характерним звуком.

Продукти життєдіяльності личинок комарів-звонцов, визрівають в лиманах Азовського моря, утворюють на дні лікувальну грязь, у зв'язку з чим в 2007 році в Бердянську комару-звонцу був встановлений пам'ятник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше