Стало відомо про те, що на заводі в Запоріжжі стався викид хімічної речовини. Є постраждалі.

Таким чином, повідомляється, що надзвичайна подія трапилася на титаново-магнієвому заводі в Запоріжжі. Відразу троє співробітників отримали хімічні опіки.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив колишній директор заводу Володимир Сивак. За його словами, НП сталася в цеху №2.

Один з постраждалих зараз знаходиться в реанімації на апараті штучного дихання. Лікарі продовжують боротися за його життя.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Роботи проводилися з порушенням операцій із заміни обладнання та охорони праці.

У поліції Нацполіції Запорізької області цю інформацію підтверджують.

"Встановлено, що під час проведення ремонтних робіт стався витік хімічного елемента, в результаті чого постраждали троє чоловіків 1969, 1970 і 1981 року народження. Постраждалих з термічними опіками госпіталізували в місцеву лікарню"»

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, яке передбачено частиною 1 статтею 272. На даний момент тривають слідчі дії.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Розкрито нечувані деталі про вибухівку з Бейрута-звідки її привезли і навіщо

Також портал " Знай.ІА " писав У Львові спалахнув газовий трубопровід, що могло розбомбити підлогу міста