Стало відомо про те, що під Запоріжжям влаштували розправу банді Шкуродерів, які знущалися над бідними тваринами.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 10 серпня, в Запорізькій області покарали групу Шкуродерів. Про це повідомляти ресурс"Актуально".

Двоє невідомих забралися в Будинок Головного зловмисника з кийками, і почали жорстоко бити шкуродера Олександра. Дісталося також і Христині, яка брала участь у зйомках і побитті тварин.

Плюс до цього, було підпалено автомобіль одного з учасників їх угруповання. В результаті, вогонь з машини перенісся додому, і на місце відразу ж викликали рятувальників і співробітників правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що новина про живодерке Христині Степаненко, яка живе під Запоріжжям, викликала резонанс у мережі. Жінка продавала в соцмережі фото і відео, в яких показувала знущання над тваринами.

У 24-річної жводерки безліч груп ВКонтакте, з назвами "Клуб любителів сільських баб", "сільська правда" і "Hard crash from Christina". Доступ до них вона продавала по 50 євро, обіцяючи багато контенту зі знущаннями над тваринами, а також фото і відео на яких вона оголена.

Нагадаємо, що у Києві шкуродер знущається над беззахисними пухнастиками.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, закатувавши до смерті.

Також, "Знай.иа" писав, що у Хмельницькому озвірілий пенсіонер з арматурою виколов собаці око.