Над пляжем в Кирилівці вертольоти ледь не зачіпають своїми конструкціями відпочиваючих. З бриючого польоту вони лякають багатьох.

Вертольоти літають уздовж берега чи не щодня. Що саме патрулюють на пляжі військові ніхто і не знає. Це, правда, ще можна "списати" на військову таємницю. Не зрозуміло чому вертольоти роблять обліт заданої території на такій низькій висоті.

Ось тільки для людей на гумових човнах або матрацах такі купання під пролітаючим вертольотом можуть закінчитися вельми печально. Потоки повітря можуть просто перевернути або знести плавзасіб.

Нагадаємо, в Харківській області в Чугуєві десантники вистрибнули у воду біля пляжу в рамках тренувань.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пілот вертольота кілька разів демонстративно пролетів над водою. Після повторного прольоту з військової вертушки вистрибнули четверо десантників.

Під час першого прольоту вертоліт повільно пролетів біля води, утворивши сильні пориви, які здули відпочиваючих з човна у воду.Надувний човен із закріпленим веслом кілька разів перекинувся в повітрі, сильно вдаряючись об воду. На щастя, він не травмувала нікого з людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Після протестів у Білорусі біля резиденції Лукашенка засікли вертоліт:" бацька " втік?

Як повідомляє портал «Знай.иа» Американці продовжують насміхатися над російськими окупантами в Криму, літаючи в небі над Чорним морем

Також «Знай.иа " писав, що Над елітними дачами Зеленського і слуг у Конча-Заспі покружляв вертоліт-окупант