Стало відомо про те, що в Запоріжжі розцвіло Авраамове дерево. Про це розповіли на сторінці Запорізького Ботанічного саду в одній із соціальних мереж.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькому ботанічному саду зацвіло квітучий чагарник.

Крім того, що квітка має яскраве забарвлення і пряний аромат, він має цілющі можливості. Рослина позитивно впливає на гормони людини, а також, на репродуктивну функцію. Плюс до цього, гілки цього чагарнику з давніх пір використовують для плетіння кошиків.

??#япізнаюрослиннийсвіт 🌼Лилові квіти Вітекса Священного (Vitex agnus-castus) зустрінуть вас неподалік від оранжереї "...

Geplaatst door Запорізький Ботанічний Сад op Dinsdag 11 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прийти і подивитися на цю рослину можна в ботанічний сад Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під час засідання Кабміну підтримано створення ботанічного заказника "Долина ірисів" та парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва " Адамівка»

"Долина ірисів" буде створена з метою збереження унікальної популяції ірисів сибірських (Iris sibirica L.), а також інших видів занесених до Червоної книги України.

Проекти створення цих природоохоронних територій були розроблені Національного лісотехнічного університету України (Національний лісотехнічний університет України) під керівництвом і.м. Пацурі та науковцями Львівського національного університету імені Івана Франка (ЛНУ ім. Івана Франка Офіційна сторінка) під керівництвом Л.А. Тасенкевич.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Франківчани змусили Марцінківа прибрати каву та цигарки з центру міста

Портал " Знай.ІА " писав, що Кияни відвоювали Протасів Яр у нахабних забудовників

Портал " Знай.ІА " писав, що Дніпрян відправлять у Світ Юрського періоду