Стало відомо про те, що чиновники із Запоріжжя зроблять собі шикарний краєзнавець з вікна. І віддати за це вони планують дев'ять мільйонів гривень.

Таким чином, повідомляється, що чиновники із Запорізької міської ради далі витрачають гроші на власні забаганки. Про це пише інформаційний портал "Факти Запоріжжя".

І ось, 30 липня поточного року, комунальним підприємством «Управління капітального будівництва» були відкриті торги з виконання робіт реконструкції елементів благоустрою по вулиці Чумаченка, 32.

Вартість робіт становить близько десяти мільйонів гривень, і завершитися вони повинні будуть в останній день поточного року, а саме 31 Грудня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За адресою, яка вказана, знаходиться не сквер, не парк, як сподівалися багато жителів, а районна адміністрація Запорізької міської ради в Комунарці районі.

Під час реконструкції планують виконати роботи з благоустрою території. Тобто, чиновники будуть робити все можливе для тоги щоб отримати гарний вигляд з вікна в кабінеті. І плюс до цього, залишиться ще й гроші, щоб заграбастать їх в кишеню. Стандартна схема, якій вже не один десяток років.

Нагадаємо, що справа запорізьких Шкуродерів обростає новими подробицями.

Як повідомляв портал "Знай.иа", неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей.

Також, "Знай.иа" писав, що закарпатські злодійки обчистили старого в Києві.