Стало відомо про те, що на курорті в Кирилові, маленьку дитину доставили в реанімацію після купання в басейні.

Таким чином, повідомляється, що дворічна дитина зараз знаходиться в лікарні у важкому стані. Дівчинка перебувала на Федотовій косі, що в курортній Кирилівні.

у Кирилові маленьку дитину доставили в реанімацію з басейну, фото: скріншот з відео

Очевидці розповідають, що дитина купалася в басейні на одній з баз відпочинку. Пірнаючи, вдихнула велику кількість води. Дівчинці викликали "швидку". У важкому стані дитину госпіталізували.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого. Про інцидент в поліцію повідомила дружина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як з'ясувалося, чоловік і дружина прийшли відпочити на водойму, розташовану в Хоросткові Гусятинського району. Чоловік пішов купатися і потонув. На місце трагедії виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники.

Тіло потонулого чоловіка вдалося знайти тільки наступного дня на дні водойми. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Нагадавши, Знай писав, що на Франківщині у Дністрі потонув молодий хлопець мешканець села Городниця. Рятувальники і водолази почали пошуки зниклого. Вони обстежили правий берег Дністра в районі села. До сьогоднішнього дня чоловіка або його тіло так і не знайшли.

Також Знай повідомляв, що в Києві в одному з елітних спортивно-розважальних комплексів дитина потонула в басейні. Як з'ясувалося, мама хлопчика відволіклася і дитина опинилася один на один з водою.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті в озері потонув рибалка. Чоловік рибалив на березі, на його вудку потрапила велика риба, яка стала тягнути рибалки і його снасть у воду. Це і призвело до загибелі чоловіка.