Стало відомо про те, що Запоріжжя відвідав «Ревізор». Кому вдалося отримати заповітну золоту табличку.

Таким чином, повідомляється, що співробітники проекту «Ревізор» відвідали відразу кілька закладів у місті, однак, табличку отримала лише один готель.

Спочатку ревізія була проведена в пабі з назвою»Бастіон". Юлію банків там зустріли цілком привітно, навіть приїхав господар, який відстоювало четь закладу, але, на жаль це не допомогло.

Незважаючи на те, що там була смачна їжа, пиво, красивий антураж, табличку дістати у пабу так і не вийшло. У холодильниках було порушено товарне сусідство, стікери були не скрізь, а на кухні жили комахи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Далі перевірили спа-салон під назвою» ейфорія " він не особливо популярний в місті, однак, Ревізор краси Олена Філонова прийшла сюди для процедури пол флоатінг, а це єдине місце в місті рже роблять таке.

Ревізору відмовилися показувати документи на ареолу, після чого виявилося, що у низ нічого немає. В результаті, процедура Олені Філоновій не сподобалася, а т табличку заклад так і не отримав.

Наступна ревізія відбулася в ресторані, який також не продули табличку, TRATTORIO FABTIZIO. Там було багато нюансів, які не дозволяли це зробити.

І ось, ревізія в готелі "Венеція".

На щастя, зовсім без табличок Запоріжжя цього разу не залишили. Її вручили готелю" Венеція " на вулиці Нижньодніпровській.

Ревізор спочатку відправив туди таємних агентів, щоб ті сховали п'ять речей у важкодоступних місцях. Це була перевірка покоївок: наскільки ретельно вони прибирають. Знайшли в результаті працівниці всього дві речі-презерватив під наматрацником і вушну паличку в дивані. Зубну нитку, помаду і брудні шкарпетки – чомусь не помітили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до їдальні Дніпровської міської ради нагрянув" Ревізор", щоб перевірити якість продуктів та обслуговування.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юлія Панкова в Кривому Розі перевірила найбільш бюджетний готель міста"Імперіал".

Також портал Знай.иа писав, що Ревізор Панкова поділилася рецептом улюбленого малиново-манного пудингу.