У Кирилівці водій Тойоти "з вітерцем" катав дітей по дорозі на швидкості. При цьому знаходилися вони не всередині, а зовні авто. Дві дівчинки і хлопчик років 9-10 стояли на підніжці машини, абияк тримаючись руками за двері. Очевидці зняли цю абсолютно дику картину на відео.

На відео видно, як одна з дівчаток на ходу перегнулася і наполовину влізла в салон, потім виконала все в зворотній послідовності. Швидкість автомобіля, в цей час, була явно немаленькою.

У будь-який момент хтось із дітей міг зірватися і опинитися під колесами Тойоти або проїжджаючого поруч авто. Як таке могло взагалі прийти в голову дорослій людині абсолютно незрозуміло. З моральної точки зору цей вчинок також сумнівний. Добре, якщо все цього разу обійшлося, діти отримали вельми своєрідний досвід розваг і урок про дорожню безпеку.

У всьому світі щорічно в результаті дорожньо-транспортних аварій гинуть близько 186 300 дітей у віці до 18 років, а дорожньо-транспортний травматизм є провідною причиною смертності дітей у віці 15-17 років у всьому світі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але сумна статистика і чужий досвід нікого не вражають, і мабуть, тому деякі водії так безтурботно ризикують життями дітей.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Трагічна ДТП у Дніпрі забрала життя молодої мами — пішла слідом за синочком

Також портал "Знай.ua" писав Залишила дитину без нагляду - у Києві потонув хлопчик, правоохоронці назвали причину

Також портал "Знай.ua" писав, що Франківські злодії влізли в авто і "розжилися" на 200 тисяч