У Запоріжжі померла дівчина, яка рік боролася за життя після страшної аварії. Вона перенесла безліч операцій на головному мозку. В останні дні її стан погіршився. У неї піднявся тиск і температура. Про стан Анастасії розповідала її мама Ольга Тислюкова в соціальних мережах.

Ще недавно жінка написала, що у Анастасії піднялася температура і піднявся тиск. Її стан стабілізували за допомогою препаратів і підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Мама написала, що це було необхідно, так як дівчина перебувала на внутрішньовенному харчуванні. Ольга зізналася, що таке робили вже не один раз до стабілізації стану дівчини. У пості жінка подякувала за допомогу, яку надавали небайдужі люди. Завдяки цій допомозі дорогі ліки були придбані для Насті.

Сьогодні 13 серпня Ольга Тислюкова повідомила, що Настя померла. Подробиці вона не розповіла.

Варто нагадати, що Анастасія потрапила в аварію ще 16 березня 2019 року під Токмаком в Запорізькій області. У неї діагностували забій головного мозку, кровотечу в шлуночок головного мозку, перелом хребта, перелом плеча та інші травми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львівській області легковик переїхав чотирирічну дівчинку кілька разів. Очевидці кинулися до машини, щоб зупинити нелюда, що сидів за кермом. Водієм виявився 19-річний хлопець.

Також Знай писав, що в Росії водій автобуса не впорався з керуванням і врізався в книгарню, в якому були діти.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині водій легковика збив чотирирічну дитину і зник з місця події.