Стало відомо про те, як дістатися на Азовське море абсолютно без пробок. У мережі показали карту об'їзду.

Таким чином, повідомляється, що "Укравтодор" в Запорізькій області опублікував нову схему доріг в Запорізькій області з ділянками ремонту і також шляхами їх об'їзду.Карта об'їзду пробок появляться сторінці у Фейсбук "Укравтодору".

До уваги водіїв та перевізників!!! 🌊На море: рекомендовані схеми об’їзду ремонтів на дорогах Запорізької області 🛣На...

Geplaatst door Служба автомобільних доріг у Запорізькій області op Donderdag 13 augustus 2020

У підприємстві запропонували водіям об'їхати шматок дороги Запоріжжя-Василівка - через Оріхівську трасу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дорогу Василівка-Мелітополь можна обрізати через струмами, а ось в Бердянськ дорожники радять їхати через трасу в Приморську. Це допоможе зберегти не тільки час, але і гроші.

Нагадаємо, що в Запорізькій області, в рамках "великого будівництва" на цілому ряді ділянок доріг йдуть ремонтні роботи. Так, 11 серпня в Запорізькій області почали ремонт нової ділянки дороги на трасі Харків-Сімферополь, який проходить через Михайлівський район.

Нагадаємо, стало відомо про те, що не так давно стався пік по перевантаженнях туристичних маршрутів на таких локаціях в Карпатах як Синевир, Шипіт, водоспад Кам'янка і фортеця Тустань. Так, на дорогах утворюються кілометрові затори.

Читайте Знай в Google News!

Про це написав засновник однієї з туристичних компаній ігор Губіліт на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, інфраструктура і так була завантажена, але після того, як локації почали відвідувати туристи на власних авто, на дорогах почали утворюватися величезні черги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту на гору Пікуй 45-річній жінці з Ужгорода раптово стало дуже погано.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Тернопільщині в лісництві оселилися рідкісні птахи.

Також портал Знай.иа писав, що у Карпатах жваве оленя напало на грибника-захищало будинок, як бійцівський пес.