У Запорізькій області тривають перебої з подачею питної води. Зовсім недавно жителі області виходили на акції протесту і перекривали дороги з вимогою відновити водопостачання. Однак не всім вистачає терпіння чекати, чим це все закінчиться - бажання нормально помитися штовхає деяких громадян на дивні вчинки. Зокрема, в місті Пологи жінка вирішила використовувати фонтан як душ, відповідне відео опублікували на You Тube.

На опублікованих кадрах - мешканка міста, яка прийшла до фонтану з пляшкою шампуню і влаштувала собі публічні «спа-процедури». Нікого не соромлячись, вона намилила голову і змила піну водою з фонтану. При цьому її не збентежило, що у фонтані чистота води теж залишає бажати кращого.

На думку жителів міста, "купальниця" може проживати в одному з будинків, розташованих на вулиці Перемоги – там вже довгий час відсутнє нормальне водопостачання.

Також Знай.ua писав, що Безпечніше басейн або озеро: лікар-гінеколог показала, які "сюрпризи" ховаються у воді.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай писав, що небезпечна ситуація і на пляжах Києва. Там було прийнято рішення заборонити купання за результатами чергової перевірки повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби. Кишкову паличку знайшли на 11 пляжних зонах і зонах відпочинку. Відпочивати на них можна, але без купання – кишкова паличка потрапляє в людський організм найчастіше через брудну воду.

Нещодавно Знай передавав, що на пляжах Запоріжжя виявили кишкову паличку. Результати лабораторних досліджень показали, що на запорізьких пляжах завелася «кишкова паличка». Відпочиваючих застерегли від купання у воді в небезпечних зонах, так як це може вплинути на стан здоров'я.