Стало відомо про те, що житель міста Запоріжжя прибудував до квартири в багатоповерховому будинку ще одну кімнату. Видовище досить дивне.

Таким чином, повідомляється, що очевидці, які проходили повз, були здивовані таким, адже раніше вони такого ніколи не бачили. Вони почали робити знімки, які надалі розлетілися по мережі.

Житель двоповерхового будинку на вулиці Кишка вирішив злегка розширити свою житлоплощу. І нічого кращого, як робити прибудову в будинку він придумати не зміг.

Для чого призначається ця кімната-невідомо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Відомо також, що господар квартири не погодив цю реконструкцію з відповідними службами. В результаті, інспектори з благоустрою склали адміністративний протокол на господаря квартири. Триває перевірка.

При цьому, наголошується, що на спеціалізованих інтернет-форумах радять спочатку будувати, а потім оформляти РЄ документи. Або ж, зовсім не оформляти, так як на практиці виявляється, що це дуже довгий і болісний процес.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві «народні умільці» примудрилися прибудувати балкон до верхнього поверху п'ятиповерхового будинку. Про це повідомляє телеграм-канал "Київ зараз".

Повідомляється, що балкон-монстр прибудували до будинку на вулиці Братиславська, 30а. стійкість всієї конструкції викликає крайню стурбованість у спостерігачів.

Нагадавши, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - " аби урвати".

Як повідомляв Знай.ІА, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Також Знай.ІА писав, космічну вартість Шулявської розв'язки перевірить Кабмін: "гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".