Стало відомо про те, що жителів міста Запоріжжя знову почало цікавити питання, Як йдуть справи з екологією.

Таким чином, повідомляється, що все завдяки роликам, які днями почали з'являтися. На них видно, що поруч із заводами де йде виробництво, стоїть великий клубок диму. При цьому, зрозуміло, що на екологію це впливає виключно негативно.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що жителі Запоріжжя по вулиці Портова, вже багато років страждають. І ситуація, яка сталася днями-далеко не перша.

Таким чином, повідомляється, що страждають вони від роботи з порушеннями (не включають захисні фільтри, особливо помітно ввечері-вночі в будні дні та у вихідні/святкові дні) цементного заводу "Градоліт", який знаходиться за адресою: Парковий бульвар, 1-Б, м.Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вся цементна і глиняний пил розлітається по всьому району (житлові будинки знаходяться в декількох десятків метрів від заводу). Місцеві жителі страждають від цього протягом вже багатьох років, і нічого не можуть з ці робити, боротися ніяк не виходить.

Нагадаємо, раніше У Херсоні прогримів потужний вибух, весь район занурився в темряву працюють рятувальники.

Як повідомляє портал " Знай.ІА" Потужна пожежа охопила "Київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках".

Також Знай.ІА " писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побачений.