Стало відомо про те, що в Бердянську до депутата з самого ранку нагрянули з обшуками. У чому причина.

Таким чином, повідомляється, що ранок вівторка 18 серпня, явно не задався у депутата Віктора Цуканова. До нього в будинок нагрянули з обшуками.

❗️Сегодня в 7 утра «ОМОН» ломал двери моей квартиры. Теперь меня обвиняют в организации убийства Олешко. По адресу...

Geplaatst door Viktor Tsukanov op Maandag 17 augustus 2020

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook політик написав про те, що його намагаються звинуватити у вбивстві активіста і ветерана АТО Віталія Олешка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

За адресою де прописаний Віктор Цуканов, правоохоронці намагалися знайти знаряддя, вибухівку, боєприпаси, якими він користувався при вбивстві.

Сусідів і маму йому вдалося заспокоїти.

Також, депутат Берлінської міської ради зазначив, що це навіть вибори ще не почалися.

Це не перший скандал, в якому фігурує депутат від БПП. У вересні 2014 року Цуканова затримали на хабарі.

Поки що більше інформації немає ніякої. У Національній поліції також написали інформацію про обшуки на своїх офіційних ресурсах.

Варто нагадати Знай повідомляв, що в Україні дейтсвують "чорні" ріелтори, які у зв'язці з подільниками обманним шляхом забирають у самотніх пенсіонерів квартири і будинки, залишаючи їх на вулиці. Про схеми заговорили лише зараз, хоча вони працюють не одне десятиліття.

Також Знай повідомляв, що в Одесі прикордонники затримали двох нелегалів, які намагалися перейти через Україну-чеський кордон. вони змінювали країни, як рукавички, переїжджаючи з однієї в іншу.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці виявили цех з виробництва контрафактного алкоголю.