Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський прибув до Запоріжжя з робочим візитом. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що Володимир Зеленський прибув до міста для того, щоб взяти участь у презентації Стратегії розвитку регіону, а також проінспектував як протікає «велике будівництво».

Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ Запорізької області.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 19 augustus 2020

Про це передавати у прес-службі Глави держави.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Запорізьку область. Глава держави візьме участь у презентації Стратегії розвитку регіону до 2027 року", - розповіли в ОП.

Варто відзначити, що після Запоріжжя у Володимира Зеленського в планах відвідати ще одне українське місто.

Він приїде до Харкова з візитом вже Цього місяця. Згідно з інформацією джерела видання, захід заплановано на 23 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Метою візиту президента, згідно з попередньою інформацією, стане участь у відкритті реконструйованої будівлі БТІ і фонтану в сквері на площі Свободи.

Крім цього Володимир Зеленський огляне сад Шевченка. Також можливий візит Глави держави в зоопарк Харкова.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі знову чекають президента України, Володимира Зеленського. Які у нього цілі і коли це станеться.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Зеленський терміново звернувся до Лукашенка через протести в Білорусі. Глава держави закликав наших сусідів до максимальної толерантності, терпимості та відмови від вуличного насильства. А також до максимально відкритого, нехай і складного, діалогу.

Також, "Знай.иа" писав, що Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку. На думку президента, українцям необхідно пояснити роботу адаптивного карантину, незважаючи на їх відповідальність.