Стало відомо про те, що в Запорізькій області злодій «обчистив» магазин, а все вкрадене виніс в трусах на вулицю.

Таким чином, повідомляється, що даний інцидент стався в місті Пологи у вівторок, 18 серпня. Ближче під вечір, в місцевий продуктовий магазин зайшов чоловік, у якого був явно стан наркотичного сп'яніння.

Продавщиця уважно за ним стежила, і зупинила афериста, коли той намагався забрати з каси гроші, а також винести пачку печиво.

Коли він зрозумів, що з випічкою не пішло, він засунув собі в нижню білизну 0,5 кілограма морозива.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Дані кадри надав магазин, від камер спостереження злодюжці сховатися все ж не вдалося.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в столиці шахраї заволоділи приміщенням, яке належало поліцейським Дарницького району.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Київська місцева прокуратура № 10 в судовому порядку вимагає повернути територіальній громаді столиці нежитлові приміщення в Дарницькому районі Києва площею майже 90 квадратних метрів і вартістю понад 3 млн грн., які шахраї привласнили на підставі підроблених документів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хитровигадана шахрайка обчищала кишені громадян під виглядом внучки телезірки-їй вірили мільйони

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп

Також " Знай.ІА " писав, що У Дніпрі "чорні ріелтори" віджимали квартири у наївних бабусь