Стало відомо про неприємну ситуацію, яка сталася з українкою , яка відпочивала в Затоці, що в Одеській області.

Таким чином, повідомляється, що дівчина Наталія Вудвуд відпочивала на морі, і потрапила в не особливо приємну ситуацію.

Дівчина розмовляє українською мовою, і це, мабуть, не зовсім сподобалося відпочиваючим, які перебували в цей момент поруч.

Знайте героїв в обличчя, фото: скріншот публікації

Вони почали називати нашу країну»Хохляндією".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Виходячи з цього, дівчина не може зрозуміти, що має статися з людьми, щоб вони почали любити нашу країну.

Саме тому, Наталіє прийшла в голову ідея зробити цих людей трохи більш відомими. Вона їх сфотографувала, і опублікувала дані знімки в соціальних мережах, щоб країна знала своїх «героїв».

Раніше стало відомо про те, що молода киянка, яка відвідала Одесу, обурилася, що більшість населення в місті спілкується російською мовою.

Своїм обуренням Христина Лесняк поділилася на відео, яке розмістила в соцмережах. Через велику кількість російськомовних людей, вона себе відчувала, як в Москві.

"Нещодавно була в Одесі-чудове місто, чудова архітектура... але є один нюанс, і він полягає в тому, що я себе там відчувала як в Москві якийсь. От чесно. Коли ти заходиш, всюди звучить російська мова", - поскаржилася туристка.

Раніше портал " Знай.ІА " писав "Криза неминуча", - Регіна Тодоренко видала головний секрет виховання сина

Також портал " Знай.ІА " писав, що Юні харків'яни склали ЗНО на 200 і стали лідерами по Україні-майбутні

Також портал " Знай.ІА " писав, що На Закарпатті школярів змусять навчатися румунською та молдавською мовами-підручники вже друкують