Стало відомо про те, що в Запоріжжі досі шукають хлопця, який зник ще три тижні тому.

Таким чином, повідомляється, що під Запоріжжям зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він, і вже третій тиждень ведуться пошуки.

Хлопцеві зараз 23 роки, близько 20 днів тому він вийшов з дому, але, так і не повернувся. Його мати вирішила взяти все в свої руки, і опублікувала в соціальні мережі публікації з його прикметами.

у Запоріжжі третій тиждень розшукують молодого хлопця, фото: соціальні мережі

Олег Коцюба зростом 173 сантиметри, худорлявої статури, а волосся у нього світле, коротке.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Одягнений був у чорну футболку, сині бриджі, шльопанці. На грудях у нього татуювання панди, а на нозі кольорове тату черепа в скафандрі космонавта.

Всіх хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Олега, прохання повідомити за номером телефону 287-22-46, 287-20 -02, 099-175-78-85, 099-024-79-66, або 102.

Номер мами +380 63 182 1318 Людмила Городня.

Це вся інформація яка є в мережі. Поліція продовжує шукати хлопця

Нагадаємо, що вже кілька днів розшукується Косарєв Олександр Сергійович, 23.05.1964 року народження. Востаннє зв'язувався з родичами з міста Дніпро 15 серпня. Повертався з Польщі в рідне селище П'ятигорське Харківської області. Його особисті речі були знайдені в Дніпрі біля ТРЦ"Караван".

Прикмета: носить окуляри, відсутній Мізинець на правій руці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потонув 7-річний хлопчик, який відправився на відпочинок в Безкоштовний Дитячий табір.