Стало відомо про справжню магію в місті Запоріжжя. Ніяких хімічних викидів в повітря більше немає.

Таким чином, повідомляється, що ще вчора по мережі гуляв ролик на яких видно, що викиди із заводів забруднюють повітря в місті Запоріжжя.

Місцеві жителі почали скаржитися на це, але, влада нічого з цим не робила. І ось, сталося диво.

У середу, 19 серпня, в місто прибув президент України. Він здійснив робочий візит, і буде перевіряти як йдуть справи з "великим будівництвом", та й в місті в принципі.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Мабуть, у зв'язку з цим викиди в Повітря раптово припинилися. Водій їхав на тому ж місці, де було вино як димлять труби, і ось, сьогодні небо вже блакитне, ніби проблеми і не було. Залишається головне питання-чи надовго це. Можливо, як тільки Володимир Олександрович полетить, труби знову почнуть диміти.

Ось, до слова ролик, який був опублікований незадовго до цього.

На ньому видно, що поруч із заводами де йде виробництво, стоїть великий клубок диму. При цьому, зрозуміло, що на екологію це впливає виключно негативно.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що жителі Запоріжжя по вулиці Портова, вже багато років страждають. І ситуація, яка сталася днями-далеко не перша.

Таким чином, повідомляється, що страждають вони від роботи з порушеннями (не включають захисні фільтри, особливо помітно ввечері-вночі в будні дні та у вихідні/святкові дні) цементного заводу "Градоліт", який знаходиться за адресою: Парковий бульвар, 1-Б, м.Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше У Херсоні прогримів потужний вибух, весь район занурився в темряву працюють рятувальники.

Як повідомляє портал " Знай.ІА" Потужна пожежа охопила "Київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках".

Також Знай.ІА " писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побачений.