У Запоріжжі сьогодні 20 серпня о 5 годині ранку згоріли будки для бездомних собак. Будки були встановлені в Південному мікрорайоні. Там молодий чоловік, якого місцевий жителі називають асоціальним і наркоманом спалив конструкції для бродячих тварин. Цю історію розповіли в соціальних мережах.

Місцеві жителі показали фото молодого чоловіка, який на їхню думку підпалив будки для бездомних собак. Конструкції спеціально були побудовані жителями багатоповерхівок на великій відстані від будинків і місць, де гуляють діти.

З приводу цього молодого чоловіка зоозахисники сказали, що він веде асоціальний спосіб життя і «кошмарить» жителів багатоповерхових будинків в цьому мікрорайоні. Його витівки стали приводом для написання безлічі заяв в поліцію, але він так і не поніс покарання.

Близько 5 години ранку в посадці були спалені будки собак на прізвисько Бос, Рой, Поліна і Маргоша. При цьому собаки нікому зла не завдавали, їх стерилізували і вони спокійно жили в лісосмузі. Жителі найближчих будинків впевнені, що саме даний молодий чоловік підпалив будки собак. Активісти шукають терміново будинок для чотирьох собак, так як 25-річний чоловік погрожував розправитися і з тваринами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі зоозахисники рятують дворнягу, на якого нацьковують бійцівського пса. У ветклініку жертву нападів привели люди без певного місця проживання і попросили допомогти.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі люди рятують цуценят, які потрапили в смолу і отримали травми. Їх мили і голили, щоб прибрати смолу з вовни і шкіри.

Нещодавно Знай передавав, що в Перу вірний пес чекає свого господаря, який лікується від коронавірусу в лікарні. Йому принесли куртку і підгодовують.