Стало відомо про те, що в Запорізькій колонії до пошуків підкопів приєднали коня. Своє рішення чиновники пояснили особливим чуттям тварин.

Таким чином, повідомляється, що в одній з колоній міста Запоріжжя, спеціальна комісія оглянула внутрішні і зовнішні зони, залучаючи до цього коня. Про це повідомили в прес-службі 101-ї виправної колонії.

Співробітники колонії перевірили територію установи на наявність підкопів, просідаючи грунту, а також можливих підготовок ув'язнених до втечі.

Кінь приєднали до цієї роботи в зв'язку з тим, що вони дуже чутливі, і як ніхто інший може знайти порушення в цілісності грунту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині через сильну спеку, службовим собакам одягають спеціальне взуття щоб тварини не обпекли лапки під час служби.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, На Львівщині під час високої температури повітря, щоб захистити тварин, прикордонники одягають їм спеціальне взуття. Так прикордонники дбають, щоб тварини не попекли лапи об розпечений асфальт.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що Видаляють кігті і спускають собак калічать бідних звіряток заради забави

Також портал Знай.ІА писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - " від куль померли лебідь і сова..."

Також портал Знай.ІА писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів -" не підходь!"