Стало відомо про те, коли відкриється новий термінал аеропорту в Запоріжжі. Місцеві вже збирають валізи.

Таким чином, повідомляється, що новий термінал буде введений в експлуатацію і прийме своїх перших пасажирів ближче до кінця вересня.

Про це офіційно повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Стало відомо коли відкриється новий термінал в Запоріжжі, фото: ОДА

До слова, термінал був добудований ще перед карантином, але, так і не відкрився. Здогадок в чому причина-дуже багато. У це навіть намагався втрутитися мер міста Володимир Буряк заявляючи, що в такий спосіб на нього намагаються тиснути перед місцевими виборами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Варто відзначити, що незважаючи на те, що новий термінал аеропорту поки що закритий для звичайних відвідувачів, музична група «Хорта» вже встигла там побувати, і навіть зняти кліп на одну зі своїх композицій.

Відома в Запоріжжі група "Хорта" вибрали для локації Запорізький аеропорт, де зйомки тривали близько дев'яти годин, і задіяли близько тридцяти членів клманди, варто відзначити, що трек був записаний за участю музикантів колективу Jazz City Big Band.

Композиція, на яку зняли кліп, стала третьою після відновлення музичної діяльності популярної Запорізької групи "Хорта". Перший виступ після тривалої перерви відбулося на Дні міста-2019.

Нагадавши, Євросоюз відкриває кордони, але українці рано раділи.

Як повідомляв Знай.иа, Польща скасувала авіарейси з України, скільки ще заробітчанам доведеться сидіти вдома.

Знай.иа писав, заробітчан заманюють неймовірною вигодою-на що пішла Польща заради українців.