Стало відомо про те, що мешканка міста Запоріжжя розповіла про недбалість лікарів у 5-й міськлікарні.

Таким чином, повідомляється, що лікарі втратили 5 годин, не визначаючи чоловіка в реанімацію.

Сумною історією поділився Запорізький активіст Андрій Лукін. У себе на сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував пост-звернення жінки, яка розповіла про свого батька, з яким місцеві медики вчинили вельми халатно.

Її батько поступив на обстеження з 4-ї лікарні в 5-ую. У нього був діагностований інсульт. Близько чотирьох годин чоловік пролежав у приймальному спокої. Лікарі лише міряли йому тиск і не збиралися визначати в реанімацію. Всі відмовляли в транспортуванні, тому що тато дівчини був у дуже важкому стані.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сім'я чоловіка домоглася того, щоб о 7 годині вечора чоловіка визначили в реанімацію. Але час очікування, коли його не хотіли рятувати, виявився занадто дорогим. Чоловік помер наступного дня.

За інформацією інформаційного порталу " акценту, випадок дійсно підтвердився. Відбувалося все це у відділенні нейрохірургії.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Рівному після операції загинула жінка, чоловік звинувачує у всьому лікарів. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що у Рівному 39-річній Наталії зробили планову операцію. За словами медиків, її аналізи були в нормі і оперативне втручання пройшло добре. Однак, через кілька годин жінка написала повідомлення мамі, що їй стало погано.

"20 годин 53 хвилини вона пише смску:"мене починає душити". Я їй відписую, що"доця покажи цю смску лікарям". Вони прийшли і сказали, у всіх так буває і пішли " - розповіла мама загиблої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині лікар-акушер піде під суд за недбалість

Як повідомляв портал "Знай.иа", під Дніпром недоношений малюк помер на грудях у мами, батьки звинувачують медиків

Також, "Знай.иа" писав, що харків'янин осліп з вини лікаря