Козак, який розрубав навпіл огірок Володимиру Зеленському йде в політику. Про це розповіла радник голови Запорізької ОДА з питань реалізації гендерної політики в області Тетяна Ковиліна в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

19-20 серпня президент Володимир Зеленський відвідав Запоріжжя та острів Хортицю з робочим візитом. Він взяв участь в одному з популярних трюків культурного місця, в якому козак поклав на руку глави держави огірок і розрубав його шаблею навпіл, не зачепивши шкіру.

Як з'ясувалося, козаком виявився актор кінного театру із Запоріжжя Андрій Лозовий. Після прославлення на всю Україну чоловік вирішив балотуватися в депутати міської ради.

"У нашій команді "Справжніх дій" з'явився справжній козак, кандидат у депутати міської ради Андрій Лозовий, який розрубав навпіл огірок президенту Зеленському", – написала Тетяна Ковиліна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак, користувачі соціальних мереж не оцінили рішення козака, висміявши заяву Ковиліної в коментарях під постом:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що козаки перевірили Зеленського на хоробрість, і розрізали на його руці огірочок.

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Зеленський зробив нове фото з Михалком на тлі барної стійки.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі Зеленський зажадав "Закрити" проблему закладок.