У мережі розповіли про те, як же провели один з вечорів днями в Запоріжжі. Хто винен у цій історії.

Таким чином, повідомляється, що Дід в неадекватно вийшов на дорогу і почав гальмувати автомобіль. Прямо посеред проїжджої частини. Водій який їхав злегка пригальмував, і об'їхав неадеквата на дорозі.

Але, не тут то було, дід а дорозі з усієї сили удар ногою по машині. Природно, що це не сподобається нікому, тому водій транспортного засобу вийшов і почав бити практично для смерті його.

Все, що відбувається було знято на камеру смартфона, і практично відразу ж опубліковано в мережу.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Після того, як він перестав його бити, до діда підійшли небайдужі, і почали щось з ним робити. Винні в цій ситуації обидва. Викликали на місце поліцію, і що їм загрожує в результаті-невідомо.

Нагадаємо, що раніше в Запоріжжі молоді хлопці побили пенсіонерів. Тепер лікарі в лікарні борються за їхнє життя.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це в четвер, 27 липня близько 17:30. Територіально місце злочину знаходилося на проспекті Соборному, у напрямку до зупинки Гагаріна.

Молоді хлопці в такий спосіб вирішили навчити пенсіонерів, як потрібно їздити на швидкісному режимі., в якому вони самі пересуваються в населеному пункті. Для "пояснювальної бесіди" вони використовували біти, а також удари ногами.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі футбольні фанати вийшли на суботник на стадіоні.

Також Знай писав, що в Києві засікли водія, який "навалив купу" сміття прямо на узбіччі.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі утворилося несанкціоноване звалище останків тварин.