Стало відомо про те, що в Запоріжжі безслідно зник хлопець з особливими паритетами. Родичі просять допомогти.

Таким чином, повідомляється в Запоріжжі не можуть знайти безвісти молодика, який продав. Він пішов з дому практично місяць тому, і з тих мор його ніхто не бачив.

у Запоріжжі місяць шукають хлопця, фото: соціальні мережі

Олегу коцюбі зараз 23 роки. Він ще 1 серпня покинув будинок, і з тих пір не з'являвся в мережі, і ніким не був помічений.

На вигляд хлопець худорлявої статури, зріст 173 см, волосся світле. Був одягнений в чорну футболку, сині джинсові бриджі і шльопанці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Є у хлопця і особливі прикмети, а саме два татуювання. Одна розташувалася на грудях - мордочка панди з лісового боку, а друга на праве нозі - кольорове тату у вигляді черепа в скафандрі космонавта.

За словами мами зниклого, з'явилася інформація про те, що в той день його бачили в районі вул.Іванова. У зв'язку з цим, жінка просить відгукнутися всіх, хто також бачив хлопця в цьому районі або має записи з відеореєстраторів.

Всім небайдужим прохання телефонувати за номерами (050) 724 6365, (063) 182 1318 (мама Олега, Людмила).

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Під Тернополем зникла темноволоса жінка в синіх джинсах, сім'я втратила спокій

Також раніше портал " Знай.ІА " писав, що "Укрзалізниця" не пустить чернівчан на море через коронавірус, знімайте купальники

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Борисполі затримали китайського контрабандиста з рідкісним бурштиновим каменем