Стало відомо про те, як українські куртизанки підробляють в Кореї. Розповідь туристки з Мелітополя.

Таким чином, повідомляється, що пачка гречки в цій країні коштує практично 200 гривень, а улюблені ласощі місцевих жителів - личинки і смажені кишки. Тут прийнято обідати з тваринами, але, не прийнято просто ходити в гості один до одного.

Все це Південна Корея, яку відкрила для себе мешканка Мелітополя Інна. Вона поділилася всіма тонкощами життя за кордоном.

Ціни на домашніх улюбленців досить високі, так що дозволити завести їх додому можуть далеко не всі. Але, винахідливі корейці знайшли вихід з положення. Є спеціальні кафе, в яких можна перекусити в компанії кроликами, собаками, папугами, і так далі.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Звичні нам продукти в Кореї-це ексклюзив, а за ексклюзив потрібно платити. Припустимо, пачка гречки в Сеулі коштує 8 тис. вон (180 грн.), за 200 г оселедця «Матіас» доведеться викласти близько 270 грн., за 450г сиру - 200 грн., півкілограма квашеної капусти або буханець чорного хліба-66 грн., банку згущеного молока-80 грн.

Спеціально навчених дам там називають»Кісі". Така діяльність в Кореї офіційно заборонена, але, це не зупиняє нікого. Куртищанки приносять на рік до бюджету країни близько 13 мільярдів доларів.

При цьому, куртизанкою може стати хто завгодно. Найбільше цим в Кореї займаються таки, а на другому місці Українки. У зв'язку з цим, влада Кореї і відмовляє українкам у візі, вважаючи, що вони їдуть туди на заробітки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше