Стало відомо про те, що в Бердянську врятували п'ятьох відпочиваючих, яких віднесло на зламаному катамарані у відкрите море. Два кілометри від берега.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент ще 20 серпня в місті Бердянськ, що в Запорізькій області. На допомогу рятувальників покликали п'ятеро відпочивальників, які приїхали туди з Вінниці.

Курортників на катамарані віднесло у відкрите море. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Запорізькій області.

Близько 11:00 в службу порятунку повідомили, що катамаран забрав у відкрите море п'ять туристів, вони опинилися в двох кілометрах від берега. Вони швидко виїхали на місце, щоб терміново їх врятувати.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На катамарані перебували двоє чоловіків 38 і 44 років, 31-річна жінка і двоє дітей - 15-річна дівчинка і 7-річний хлопчик. Всіх їх рятувальники доставили на берег. Нікому з врятованих допомога медиків не знадобилася.

За інформацією заступника директора КП» Рятувально-водолазна служба " Анатолія Вороніна, мало того що відпочиваючі на катамарані вийшли в шторм, так ще їх плавзасіб був несправним. На щастя, очевидці події вчасно викликали рятувальників, які відбуксирували поламаний катамаран на берег.

Рятувальники просять відпочиваючих бути обережними та дотримуватися правил безпечної поведінки на воді.

Нагадавши, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставку дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.