Стало відомо про те, що в Запоріжжі восьмимісячний малюк облив себе окропом. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що малюк один з двійні. Поки мама годувала одного малюка, другий вирішив потягнути шнур від чашника, і вивернув на себе нього повністю. Природно, що там був окріп.

Сегодня к нам обратилась мама 4 деток🙏🏻 Двойняшки. 8 месяцев. Пока кормила второго малыша, Егор потянул шнур от...

Geplaatst door Злата Некрасова op Dinsdag 25 augustus 2020

Малюк сперся потім лівою рукою в нього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про це повідомила Злата Некрасова, засновник благодійного фонду «емоція». Чи потрібно поки пересаджувати шкіру дитині-поки під питанням.

Зараз вона дуже сумує з приводу, що не встежила за ним. Зараз вже були придбані всі необхідні ліки для хлопчика.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що маленькій українці потрібна допомога в боротьбі зі страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькій Кирочці медики поставили діагноз — прогресуюча гідроцефалія. Через захворювання в шлуночковій системі мозку дівчинки накопичується цереброспіральна рідина в кількості, яка небезпечна для життя.

Читайте Знай в Google News!

У дівчинки немає часу чекати, адже рідина накопичується дуже швидко. Єдиним шансом на одужання для Кіри є нейрохірургічна операція, яку необхідно провести якомога швидше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленької Українки відмовляє печінка, люблячі батьки готові на все

Як повідомляв портал "Знай.иа", маленька лялечка потребує термінової операції, рідні молять про допомогу