Програма "Ревізор" стала дуже популярною в Україні. Вже кілька років поспіль ця програма і її ведучі показують, який сервіс надають в українських ресторанах, кафе, барах і готелях, а також вони дають оцінку цим закладам. В черговий раз програма та її ведуча Юлія Панкова відвідали дитячий розважальний парк SMILE PARK в Запоріжжі.

На вході до закладу її зустріли привітні дівчата адміністратори. Вони видали браслети, шкарпетки та інші атрибути, але потім почалися проблеми. Ведуча виявила на кухні тільки літню жінку, яка старанно мила посуд. Далі Юлія натрапила на молодого чоловіка Артема, який «просто гуляв» на кухні. Як виявилося, цей Артем все ж мав безпосереднє відношення до кухні.

Пізніше Панкова продовжила перевірку і насамперед взялася за аналіз масла у фритюрниці. Воно виявилося свіжим. Пізніше були виявлені інші порушення. Артем повернувся на кухню. Його викрили в немитих руках, відсутності рукавичок під час роботи з продуктами харчування.

Після цього Ревізор залізла в холодильник і виявила старі стікери на упаковках з продуктами і протухлу курятину, яку завбачливо замаринували в надії, що запах піде. Також з'ясувалося, що у співробітників немає медичних книжок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що ревізор Панкова відвідала новий ресоран в Дніпрі, від якого молодь просто в захваті.

Також Знай повідомляв, що Юлія Панкова перевірила ресторан і виявила безліч порушень-від тарганів до сміття на робочих поверхнях.

Нещодавно Знай передавав, що Юлія Панкова перевірила хостел в Запоріжжі і знайшла там камери в кімнатах.