Стало відомо про інцидент, який днями стався в Кирилівці. Відпочиваючі розгромили вагончик.

Таким чином, повідомляється, що в брутальній Кирилівці, що в Запорізькій області, відпочиваючі побили шибки у вагончику, де сидів касир.

Він просто брав гроші а в'їзд на пляж зі зручностями, який був облаштований спеціально для жителів. В

Гроші за в'їзд збирають спільно з Приазовським національним парком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що саме стало причиною такого вчинку з боку відпочиваючих-невідомо. Може вони були в стані сильного алкогольного сп'яніння, або ж у них були свої, особисті мотиви. Це все належить дізнатися співробітникам правоохоронних органів, які прибули на місце практично відразу після того, як був виявлений сам погром.

Нагадаємо, що раніше, в столиці в ніч з 21 на 22 серпня вандали осквернили скульптуру "Гірка пам'ять дитинства", більш відому як "дівчинка з колосками", яка встановлена біля Національного музею Голодомору-геноциду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові вандали розгромили візитку міста-піаніно вщент

Як повідомляє портал " Знай» У Львові нічні вандали розгромили пам'ятник Каменяреві-соромно читати, що там тепер написано

Також "Знай" писав, що Під Києвом вандали розгромили Меморіал матерів воїнів АТО і залишили ганебний слід