Стало відомо про те, що маленькому хлопчикові потрібна допомога. Лікарі йому діагностували страшний діагноз.

Таким чином, повідомляється, що семирічному Дмитру Постоялко поставили страшний діагноз - гострий мієлобластний лейкоз.

Хлопчик прекрасний. Він енергійний, добрий, мріє вирости і стати бізнесменом. Також, у нього є молодший братик Даня, якому всього півтора року.

До хвороби Діма ходив на карате, отримував безліч нагари, гуляв з друзями, а також танцював вдома.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Під очима у семирічної дитини почали з'являтися синці, щодня була температура, з'явилася слабкість і біль. Помітивши це, батьки відвели його на УЗД, і воно показало, що селезінка збільшена аналізи вже показали, що є підозра на лейкоз. Через деякий час, діагноз підтвердився.

Зараз Діма проходить курс хіміотерапії, відчуває себе дуже погано, його рве кожен день, він нічого не хоче їсти, настрою немає.

Доктора в Україні дають Дімі маленькі шанси на одужання, тому батьки вирішили звернутися в клініку Білорусі Республіканський Науково-практичний центр дитячої онкології гематології та імунології, відіслали їм аналізи, і батькам сказали, що шанс одужати у Діми є.

Нагадаємо, що маленький Саша з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян - йому діагностували лімфому Беркітта.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.

Також Знай.иа писав, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельної пухлини головного мозку.