Стало відомо про те, що в баптистській церкві, що в Запорізькій області, різкий спалах коронавірусної інфекції.

Таким чином, повідомляється, що в Пологівському районі Запоріжжя спалах коронавірусу був виявлений в баптистській церкві. Поки що відомо тільки про 18 хворих, але їх може бути в кілька разів більше.

Коронавірус, скріншот відео
Коронавірус, скріншот відео

Про це розповіла Олена Теряєва радник голови Запорізької ОДА з питань охорони здоров'я.

Варто відзначити, що в Пологівському районі в період з 8 по 26 серпня було зареєстровано 63 випадки хвороби. 18 з них мали. Зв'язок з церквою, яка згадувалася вище.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 114 497 випадків зараження. За добу зафіксували 2 438 нових випадків.

Станом на останні дні серпня 2020 року коронавірусною інфекцією захворіло понад 7300 діти. Національна служба здоров'я повідомляє, що за весь час станом на 25 серпня з підозрою на COVID-19 госпіталізовано 2084 дитини.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.