Стало відомо про те, що мер міста Запоріжжя Володимир Буряк поділився своїми результатами робочої поїздки до столиці.

Таким чином, повідомляється, що Володимир Буряк взяв участь у засіданні Правління Асоціації міст України, де підняв цілу низку важливих питань, а також провів зустрічі, які стосуються нового терміналу аеропорту, який вже практично рік не можуть відкрити.

Сьогодні я перебуваю в Києві, де взяв участь у засіданні правління Асоціації міст України та провів зустрічі щодо...

Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Donderdag 27 augustus 2020

На своїх сторінках у соціальних мережах він відзвітував про свою робочу поїздку. Вони обговорили формування бюджету на наступний рік, а також проблеми, які виникли у зв'язку зі Всесвітньою епідемією коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під час карантину влада підтримувала бізнесменів, але, доходи в бюджет знизилися, і при цьому державна Реверсна дотація залишилася на колишньому утрати.

Було піднято питання про тиск співробітників правоохоронних органів на міську владу. Більше того, Володимир Буряк стверджує, що йому далося відчути це на собі. Йдеться про новий термінал аеропорту, який вже практично рік не можуть відкрити для туристів. Нагадаємо, що через місяць він повинен бути вже відкритий.

Нагадаємо, раніше у Франківську анонсували нові транспортні маршрути.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кличко обмежить роботу метро.

Також "Знай.иа" писав, що жителів Запоріжжя не пустять у маршрутки.