Стало відомо про те, що в Запоріжжі вперше пройде ЛГБТ-парад. Що про нього відомо вже зараз.

Таким чином, повідомляється, що пройде марш вже зовсім скоро, 20 вересня. Про це повідомляється на сторінці gender.z .

Такого в місті ще не було, і організатори запрошують приєднатися до нього всіх бажаючих, щоб якомога більше прийшло людей і підтримало ЛГБТ співтовариство.

Член організаційного комітету "Запоріжжя Прайд" говорить про те, що вони все більше раді тому, що райдужні прапори в боротьбі за рівні права для всіх поламають в різних містах України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прайди проводять тепер не тільки в столиці, але, і інших регіонах.

"Для Запоріжжя це перший прайд, і перший прайд-марш, і ми запрошуємо кожного і кожну, хто відчуває сили і натхнення, розділити цю історичну хвилину з нами і нашим містом! » - зазначив член організаційного комітету "Запоріжжя Прайд".

Нагадаємо, що ще в червні активісти KyivPride завдяки квадрокоптеру "підвісили" райдужний прапор на меч "Батьківщини-Матері". На відео все виглядає так, ніби меч і справді тримає прапор. Цю акцію супроводжується тегами #Матізрозумієтапідтримає та #Батьківщина-мати за рівність для всіх!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Батьківщина-мати" у Києві самотньо відзначила День пам'яті та примирення, - ніхто не прийшов.

Як повідомляв портал Знай.ІА Батьківщину-Матір позбавлять радянської символіки.

Також Знай.ІА писав, що Батьківщина-мати засяяла українським орнаментом.