У Запоріжжі шукають чоловіка, який пішов з дому і безслідно зник. Про це повідомляють у місцевій поліції.

За інформацією, наданою родичами зниклого, чоловік Востаннє перебував за місцем свого постійного проживання більше місяця тому. Він вийшов з дому ще 6 липня, і з тих пір зв'язку з ним немає.

Рідні повідомляють, що 61-річний Попеско Володимир Валентинович проживає в будинку, розташованому в Хортицькому районі.

Виглядає на свій вік, худорлявий, зростання вище середнього - близько 180-185 сантиметрів. На момент зникнення був одягнений у картату сорочку сірого кольору, такого ж кольору штани, світлі туфлі. На голові - кепка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, впізнати чоловіка можна за особливими прикметами: нижче лівого вуха у нього є помітна пухлина. Шия також опухла і це відразу впадає в очі.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження чоловіка, просять зателефонувати в поліцію за гарячими номерами телефонів.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що На Тернопільщині поліція розшукує хлопця у білій футболці: зник разом з " Жигулями"

Також портал " Знай.ua" писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "дитина зникла!"

Також " Знай.ua" писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок