Стало відомо про те, яка погода очікується в місті Запоріжжя найближчим часом. Спека і штормове попередження.

Таким чином, повідомляється, що рятувальники із Запоріжжя попередили про сильне погіршення погодних умов. Про це повідомили в прес-службі ДСНС Запорізької області.

З першого по третє вересня в Запоріжжі та на території області збережеться надзвичайна пожежна небезпека (п'ятого класу).

Крім спеки будуть також відчутні пориви східного вітру, до десяти метрів в секунду, що лише сильніше погіршить ситуацію. Справа в тому, що через це вогонь може перекидатися на ліси і поля.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У вівторок, 1 вересня буде малохмарно, практично без опадів. Температура повітря вночі складе 13-18, а ось вдень прогріється до 33-36 градусів.

Така погода триватиме аж до вихідних. У суботу потеплішає ще на 1 або 2 градусах. А також, в цей день очікуються сильні пориви вітру, др 15-20 метрів в секунду.

У зв'язку з цим, жителів міста закликають надягати головні убори, брати з собою воду, ретельніше гасити недопалки від сигарет і не викидати їх в траву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, названа ймовірна причина обстрілу автобуса під Харковом: "лють і несправедливість"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також " Знай.ІА " писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь